Header arrangementen
boek nu

uw verblijf bij Mas Isa.

Ontdek & geniet

Arrangementen

Mas Isa ligt in Nieuwerkerken (Wijer), een kleine en charmante gemeente met grote troeven in het prachtige Haspengouw. Die ligging betekent dat Mas Isa de perfecte locatie is voor iedereen die wil genieten van cultuur, natuur, lekker eten, toffe activiteiten of stilte en rust.

Heb je interesse in een arrangement tijdens je verblijf? Neem dan vooraf even contact met me op. Ik werk graag een arrangement op maat uit voor jou en je vakantiegenoten.

Wandelen in de natuur

Haspengouw biedt wandelaars veel mogelijkheden om de natuur intens te beleven. Wie in Mas Isa verblijft, heeft een mooie uitvalsbasis om wandelingen te maken in de prachtige nabijgelegen wandeldomeinen, zoals het Provinciaal Domein Nieuwenhoven, Domein ’t Speelhof of het Provinciedomein Het Vinne. In elk seizoen is Haspengouw een bezoekje waard, maar zeker tijdens de bloesemperiode kun je intens genieten van de natuurpracht.

Wandelarrangement op maat
Shutterstock 492325621
Shutterstock 1165474459

Fietsen in het paradijs

Limburg is hét fietsparadijs. Trek je er graag met de fiets opuit? Dan zullen het Limburgse fietsroutenetwerk en de leuke bestemmingen je zeker bekoren.


Fiets via de bloesemroute door de bloeiende bloesems, trek naar Bokrijk om er te fietsen door het water of ga naar Bosland om er te fietsen door de bomen. Stuk voor stuk unieke ervaringen! Welke route je ook neemt, in Haspengouw geniet je van onvergetelijke landschappen en vergezichten.

Fietsarrangement op maat

Met de Vespa eropuit

Ben je een Vespa-liefhebber? Dan kun je bij Mas Isa je hart ophalen. Want Haspengouw is met zijn glooiende landschap en prachtige natuur de ideale locatie om er met de Vespa opuit te trekken.

Vanuit Nieuwerkerken ben je trouwens snel in charmante steden zoals Hasselt, Genk of Sint-Truiden waar je kunt shoppen, lekker eten en cultuur opsnuiven.

Vespa-arrangement op maat
Shutterstock 1144655732
Masisa paardontdekken

Haspengouw te paard ontdekken

Bij Mas Isa zijn paarden meer dan welkom. Mijn gezin en ik zijn zelf fervente paardenliefhebbers en hebben alle mogelijkheden om je paard veilig en comfortabel te stallen. In Limburg kun je prachtige wandelingen met je paard maken op het ruiter- en menroutenetwerk, dat zo’n 650 kilometer lang is. De routes bestaan voornamelijk uit onverharde paden en gaan door duinen, heide en bos.

Paardenarrangement op maat

Limburg in beeld

Haspengouw en bij uitbreiding Limburg biedt liefhebbers van fotografie heel wat opportuniteiten om mooie beelden te maken. De prachtige natuur, authentieke plekken en geanimeerde marktjes en events zijn een garantie op karaktervolle foto’s met een charmante toets. Maak van de gelegenheid gebruik om een professionele fotograaf mee op pad te nemen en ga naar huis met prachtige herinneringen aan een toffe fotoshoot met je gezin, familie of vrienden.

Foto-arrangement op maat
Limburginbeeld

Wens je meer informatie of heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Meer informatie