Isabelle
boek nu

uw verblijf bij Mas Isa.

Sfeervol & charmant

Over Mas Isa

Stijlvol logeren, vergaderen of opleiden in een klassevol Limburgs vakantieverblijf

Wil je ver weg van alle drukte genieten van enkele dagen weg met je gezin of familie?
Wil je ongestoord met je collega's vergaderen, op een inspirerende locatie met uniek karakter?
Of wil je trainingen of workshops organiseren in een sfeervolle en professionele setting?

Dan vormt Mas Isa het ideale kader voor jou.

Over stijlvol

In een mooie groene omgeving
Mas Isa ligt in het Limburgse Nieuwerkerken (Wijer), een gezellig dorp op een (grote) steenworp van Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Genk, Luik en Maastricht. Hier zijn particulieren en professionals thuis om te logeren, zich te laten inspireren of zich te amuseren in een groene omgeving vol bloesems, paarden, herten en schapen.

Voor gezinnen, families en bedrijven
Mas Isa is de perfecte plek om gezellig samen te zijn en helemaal tot rust te komen in een decor van gemoedelijke luxe en huiselijke warmte. De rustige omgeving, de digitale infrastructuur en kleine, goed uitgeruste vergaderruimte maken van Mas Isa bovendien een uitstekende locatie voor bedrijven en zakentoeristen.

Sfeervol logeren bij een warme gastvrouw

Ik ben Isabelle Thoelen, mama van Giel, partner van Alain en gastvrouw van het gemoedelijk luxueuze charmeverblijf Mas Isa.
Mijn doel? Families en professionals laten thuiskomen in een sfeervolle setting en hen in alle comfort laten logeren of vergaderen.

Bij Mas Isa ben je thuis
Ik streef ernaar om je de unieke troeven van Mas Isa optimaal te laten ervaren. Want hier kun je ongeremd genieten van de aangename combinatie van rust, natuur, gemoedelijke luxe, privacy, comfort, authenticiteit, amusement en inspiratie.

Mas Isa en ... Mas Lingua
Naast gastvrouw van Mas Isa ben ik zaakvoerster van Mas Lingua, mijn taleninstituut dat ook op het domein gevestigd is. Een meerdaagse taaltraining of immersie koppelen aan een verblijf bij Mas Isa? Dat kan perfect.

Mas Lingua 126

Taaltraining in een inspirerend decor, met of zonder verblijf bij Mas Isa

Mas Isa is niet alleen het inspirerende decor om in gemoedelijke luxe te logeren of vergaderen. Het is ook de thuis van Mas Lingua, mijn eigen taleninstituut.

Carterre nieuwerkerken zomer 37 low res

Wil jij je kennis van het Frans, Duits of Nederlands vergroten en taaltraining volgen in een motiverende, stimulerende en charmante setting in het groene Haspengouw? Dan is Mas Lingua voor jou de perfecte locatie.

Je kunt je meerdaagse opleiding of immersie ook koppelen aan een verblijf in Mas Isa. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.