Erkerkamer header3
boek nu

uw verblijf bij Mas Isa.

Rustig en ontspannend

Logeren

Logeren in een gemoedelijk luxueus vakantieverblijf in Haspengouw.

Even helemaal op adem komen en jezelf onderdompelen in een oase van rust, gemoedelijke luxe en gezelligheid. Dat krijg je als je naar Mas Isa komt.

Want mijn authentieke landhuis – midden in de natuurpracht van het Limburgse Haspengouw – is de perfecte locatie voor gezinnen en families die samen fijne momenten willen beleven, of voor mensen die even weg van de hectiek van het leven in alle comfort tot zichzelf willen komen.

Drie formules voor een aangenaam verblijf

Mas Isa bestaat uit twee vleugels met slaapgelegenheden en biedt in totaal 234 vierkante meter aan sfeer, luxe en comfort. Je kiest uit drie verschillende formules:

Volledig Mas Isa

De ideale formule voor gezinnen, families en groepen tot 8 personen die willen genieten van toffe activiteiten, prachtige natuur en elkaars gezelschap. De volledige woning heeft 4 slaapkamers met elk een aparte badkamer.

Bekijk volledig mas isa
Juni20180025
Juni20180043

De linkervleugel

De perfecte formule voor gezinnen, families en groepen tot 6 personen die samen natuurpracht, gezellige activiteiten en fijne momenten willen beleven. De linkervleugel van Mas Isa heeft 3 slaapkamers met elk een aparte badkamer.

Bekijk de linkervleugel

De rechtervleugel

Het ideale verblijf voor koppels of individuen die in een sfeerrijke setting vol comfort en gemoedelijkheid dichter bij zichzelf of elkaar willen komen. De rechtervleugel heeft 1 slaapkamer met een badkamer en apart toilet.

Bekijk de rechtervleugel
Mellowyellow volledig

4 luxueuze kamers met alle comfort

Kom je alleen of met z’n tweetjes naar Mas Isa? Dan kun je ervoor kiezen om een aparte kamer te boeken in plaats van een volledige vleugel. Maak je keuze uit vier sfeervolle kamers waarin je heerlijk geniet van alle luxe en comfort.

1

Erkerkamer profielfoto

Erkerkamer

De sfeervolle erkerkamer op de eerste verdieping van de linkervleugel baadt in mooi licht dankzij de erker aan de straatkant. Ik koos bewust voor natuurlijke materialen, zoals parketvloer in de slaapkamer, en een terracottavloer en natuursteen in de aparte badkamer met ligbad.

Bekijk deze kamer

2

Tuinkamer zoomin3

Tuinkamer

Vanuit de ruime tuinkamer kijk je vanaf de eerste verdieping uit op de mooie tuin van Mas Isa. Dankzij de rustieke parketvloer en de aparte badkamer in natuursteen geniet je van een bijzonder rustgevend effect.

Bekijk deze kamer

3

Red zoomin3

Torenkamer

De torenkamer is de meest knusse en inspirerende kamer van Mas Isa. De volledige kamer is ingericht met natuurlijke materialen. Vanuit het bad heb je uitzicht op de tuin van Mas Isa.

Bekijk deze kamer

4

Mellowyellow zoomin

Zonnekamer

In de zonnekamer in de rechtervleugel geniet je van sfeervol licht. Deze knusse kamer heeft een kleine badkamer met douche in de kamer zelf. De afwerking gebeurde volledig in stijlvolle, natuurlijke materialen.

Bekijk deze kamer

Kom je gezellig logeren bij Mas Isa?

Dan staat er altijd een welkomstpakket met koffie, thee en lekkers voor je klaar.
Hieronder vind je alles wat aanwezig is bij jouw aankomst:

  • Mooi opgemaakte bedden met kwaliteitsvol bedlinnen
  • basiskruiden om te kokerellen
  • handdoeken en badproducten
  • wifi
  • keukenlinnen, afwasproduct en tabletjes voor de vaatwasser
  • (normaal) verbruik van water, gas en electriciteit
  • toiletpapier en keukenpapier
  • eindschoonmaak
  • Klik hier voor een inventarislijstje van wat er in Mas Isa aanwezig is.

Heerlijk ontbijten

Het ontbijt is niet in de prijs begrepen. We bieden je optioneel graag twee ontbijtformules aan:

1. Een ontbijtmand geleverd in je vakantie verblijf

20 euro per persoon

2. Gezellig ontbijt in de tuinkamer bij Mas Lingua

25 euro per persoon